PIN-UP MODELLEK A VILÁGBÓL

Valentina Velvet Pin-up Modell bemutató galériája

Modell: Valentina Velvet (Glasgow)

Fotózta: Tom Black and Ruthless Photography

Smink, haj: Valentina (szakképzett kozmetikus)

Galéria megnyitásának időpontja: 2010.02.01.

Biográfia: Alternatív modell vagyok, mélyen gyökerező vonzerővel a ’40-es, ’50-es évek korszaka iránt, és minden korábbi iránt – viktoriánus, edward korabeli, reneszánsz, stb. Szeretek olvasni, sütni, modellkedni, és burlesquelni. Imádom az ételt – kitalálni, elkészíteni, sütni-főzni, és végül tálalni azt! Szeretem a fűzőket, a macskákat, és Bettie Page-t, nem szeretem a szexizmust, az állatkínzást, és az erőszakot. Kicsit olyan vagyok, mint egy ’50-es évekbeli háziasszony, és egy kicsit feminista is! Nagy ellentmondás! Csinálom, amit csinálok, válogatás nélkül, és úgy gondolom, hogy ezt minden nőnek így kellene csinálnia – vedd kézbe a saját életed.

Kedvenc zenész/zenekar: Guns N Roses, Eric Clapton, Journey

Kedvenc étel: Sült ételek!

Kedvenc ital: Cherry Bomb Koktél (Goldshclager, savanyú csereszne és kóla – Isteni!)
Kedvenc szín: Vörös

Kedvenc állat: Kétség kívül a barátságos macskafélék!

Vissza a Galériákhoz

Bombshell Cherry Pin-up Modell bemutató galériája:

Modell: Bombshell Cherry (Kalifornia, Fresno)

Fotózta:Bombshell Betty Pinup Workshop és Randy Johnson fotós

Smink, haj: Bombshell Cherry

Galéria megnyitásának időpontja: 2009.08.15.

Biográfia:Mindenek előtt, a nevem Ashley Tilla Salas, pin-up nevem pedig Bombshell Cherry. Kaliforniában, Fresno-ban élek. Régóta tudtam már, hogy a pinup modell szeretnék lenni, és hogy leginkább az 50’es évek korszakát kedvelem. Szeretem azt hinni, hogy egy reinkarnálódott nő vagyok az 50’es évekből. Hehe. Nemcsak hogy rajongok az 50’es évekért, de szenvedélyesen szeretem a pinup életstílust és pin-up modell karrieremet. Tudtam, hogy ez a nekem való és tudtam, hogy ez volt, és jelenleg is ez a valóság a számomra. Szeretek mindent, ami régi stílusú, az isteni klasszikus autókat, az isteni rock and roll zenét, és a tényt, hogy itt saját magad lehetsz. Örökké imádni fogom ezt a különleges életstílust, ám ez nem csupán egy életstílus, hanem egy ajándék.

Kedvenc zene/zenekar: Rockabilly, klasszikus 50’es évek zenéi, psychobilly; The Cramps, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Chubby Checker,stb.

Kedvenc étel: Olasz ételek

Kedvenc ital: Coca Cola és zöld tea

Kedvenc szín: cseresznyepiros és kékeszöld

Kedvenc állat: alaszkai husky, jegesmedve, leopárd

Vissza a Galériákhoz

Miss CutLaRey Pin-up Modell bemutató galériája:

Modell: Miss CutLaRey (USA, Oregon állam, Portland)

Fotózta: Kate Kelly Photography: www.katekellyphotography.com

Smink, haj: Miss CutLaRey

Galéria megnyitásának időpontja: 2009.04.11.

Biográfia:Sziasztok! A nevem Miss CutLaRey és örülök, hogy találkoztunk! Pin-up modell vagyok Amerikából(Oregon), Portlandből…..a rózsák városából! Jazz énekesként kezdtem, de mostanság leginkább modellkedem. Imádok mindent, ami a régi Hollywoodot tükrözi, vagy ami burlesque és jelenleg egy kabaré társulatban táncolok. Jelenleg fizetős munkákat is vállalok és szívesen utazok.

Kedvenc zene/zenekar: Bármi, ami régi. Tedd a lemezjátszóba, hadd halljam azt a jellegzetes karcos zajt!

Kedvenc étel: Egy hatalmas tányér tészta, alfredo szósszal a tetején. ÉS fokhagymás kenyér.

Kedvenc ital: Szénsavas víz. Szeretem a bubborékokat!

Kedvenc szín: Piros

Kedvenc állat: Mókus

Vissza a Galériákhoz

Pinky Paradise Pin-up Modell bemutató galériája:

Modell: Pinky Paradise (Németország)

Fotózta:Miss Giggles:www.Miss Giggles.info, www. Jean- Paul Kowitz: Jean-Paul Kowitz.de

Smink, haj: Pinky Paradise

Galéria megnyitásának időpontja: 2009.04.11.

Biográfia:Sziasztok Drágáim! Pinky Paradise vagyok Németországból! Fodrászként és sminkesként dolgozom. Az én feladatom, hogy a szomszéd lányt olyanná tegyem, mint egy pinup istennő, vagy egy régi Hollywoodi filmszínésznő! A régmúlt idők csillogását felidézni nagyon izgalmas számomra! Felkérhetsz engem fotózásokhoz, speciális rendezvényekhez, divatbemutatókhoz, vagy filmhez.
A kamera előtt állni szintén nagyon szeretek…. különböző szerepekbe bújni, viselni az elmúlt évszázad összes gyönyörű ruhát, kosztümeit és kiegészítőit… úgy érzem magam mindettől, mint egy kislány, aki a nagymama ruháival játszik!!!!
Ha több munkámat is szeretnéd látni, itt megtalálsz:
http://www.myspace.com/pinkyparadise
Remélhetőleg pedig a weboldalam is hamarosan készen lesz: www.pinkyparadise.de

Kedvenc zene/zenekar: Minden, ami rock&roll, swing és táncra perdít.

Kedvenc étel: Édességek és cukorka!!! Ez a vesztem!!

Kedvenc ital: Forró csokoládé és persze hideg sör!

Kedvenc szín: heheeee….Pink! Világos pink, babarózsaszín, világos babarózsaszín……. egyszerűen pink!

Kedvenc állat: Egyik barátom macskája, akit “Szörny”-nek hívnak!!! A legnyugodtabb macska, akit valaha láttam!!!

Vissza a Galériákhoz

AnaBelle Pin-up Modell bemutató galériája:

Modell: AnaBelle (Olaszország)

Fotózta: Loraine Ross, Judy Photography, Laurence Winram, Rockstar Vanity Photography

Smink, haj: AnaBelle

Galéria megnyitásának időpontja: 2008.12.06.

Biográfia: Helló mindenki! A nevem Ana és Olaszországból jöttem. 18 éves vagyok és a tanulás mellett egy leendő pinup modell. Élvezem, hogy a kamera előtt pózolhatok. A szívem teljesen elrabolta az 1940-50es évek időszaka, és imádom az autentikus pinup stílust de tetkóimádó is vagyok! Eljegyeztem magam a legkedvesebb emberrel a világon. Imádok utazni és új emberekkel megismerkedni, akik ugyanúg szeretik a pinup stílust, ahogyan én is. Keress rám myspacen: www.myspace.com/ana_pinup

Kedvenc zene/zenekar: Mindent imádok, ami swing, rock and roll, rockabilly, country. Néhány konkrét a kedvenceim közül: The Andrew Sisters, Ruth Brown, Cab Calloway, Louis Jordan, Elvis Presley, Johnny Cash, Little Richard, Bill Haley, Janis Martin…

Kedvenc étel: Olasz, thai ételek és persze az édességek. 🙂

Kedvenc ital: Kóla, sör, bor, martini

Kedvenc szín: Piros

Kedvenc állat: Leopárd

Vissza a Galériákhoz

Seanna Miriah Pin-up Modell bemutató galériája:

Modell: Seanna Miriah (USA, Asheville)

Fotózta: Hannah Combs Photography

Smink, haj: Seanna

Galéria megnyitásának időpontja: 2009.01.09.

Biográfia: Seanna Miriah modellkedik már egy pár éve, és mindezidáig azon dolgozott, és dolgozik, hogy nemzetközi pin-uppá váljon. Kezdésként részt vett egy pinup versenyen, melyet nagy örömére meg is nyert. Seanna szintén szerepel a világszerte ismert Pinuplifestyle.com 2009-es naptárában, a Márciusnál. Reméli, hogy minél több tapasztalatra és felismerésre tesz szert a pinup iparban azzal, hogy ruhamodellként is dolgozik széleskörűen, számos cégnek, emellett versenyeken is részt vesz. A képessége, hogy új, őrült ötletekkel rukkol elő, valamint szeretete a művészetek és szórakoztatás iránt, mellyel úgy érzi a lehető legjobban építheti fel önmagát. A 2009-es év rengeteg új perspektívát mutat ennek a csinibabának, tehát figyeld folyamatosan, a dolgok pörögnek körülötte! 🙂 Ha több képet, videót és sok más egyebet szeretnél látni Róla, nézd meg a weboldalát: www.seannamiriah.com

Kedvenc zene/zenekar: Nagyon nehéz kiemelnem A kedvencemet… nagyon sokféle zenét hallgatok. Jelenleg azt kell mondjam, a kedvencem a barátom új, elektronikus experimental bandája, a Robots Win. Tényleg nagyon jó és nagy odafigyeléssel készül minden. Csekkold le őket: www.myspace.com/robotswin

Kedvenc étel: Imádom a muffinokat és a rágcsálnivalókat! Nem együtt gondoltam! Haha!…haha!
Kedvenc ital: Nagyon szeretem a vörösbort, de ha alkoholmenteset kell választani, akkor egy nagy pohár víz az igazi.

Kedvenc szín: Jelenleg a kékeszöld…de a kedvenc színem úgy változik, akárcsak a hajam színe. Haha!

Kedvenc állat: Két állat van, amelyeket ugyanúgy szeretek. Először a bagoly, mert ők a legszebb teremtmények, amelyet valaha láttam. Nagyon bölcsnek és kecsesnek látszanak, amilyen én is szeretnék lenni. Másodszor pedig a víziló, mert úgy tűnik rossz a hírnevük az agresszivitásuk miatt, de én igazán hiszem, hogy alapból jószívű teremtések, akiket csupán félreértenek. Ne bántsd őket és ők sem fognak bántani téged!

Vissza a Galériákhoz

Raspberry Rose Pin-up Modell bemutató galériája

Modell: Raspberry Rose( Németország)

Fotózta: Sarah Troester

Smink, haj: Raspberry Rose

Galéria megnyitásának időpontja: 2008.10.06.

Biográfia: Sziasztok! Raspberry Rose vagyok, egy lány, aki teljesen beleszeretett a klasszikus csillogásba. Minden napom azzal telik, hogy megmutassam és visszahozzam a klasszikus Pin-up művészetet, és bemutassam a bombanőt, aki sosem lép ki az utcára hátul csíkos harisnya és vörös ajakrúzs nélkül. Estéimet szeretem otthon tölteni három drága kutyámmal, abszintot kortyolgatva, kasmír ruhába burkoltan egy szobában, melyet Juli London bársonyos hangja telít meg.

Kedvenc zene/zenekar: Sokféle zenét szeretek, de mikor pihenek, jobb szeretem a nyugtató zenéket, mint például Julie London, Elvis vagy Vivaldi. Ha valami húzósabbra vágyom, Marilyn Manson-t, Rammstein-t, Kiss-t és hasonló bandákat hallgatok. Kedvenc bandáim: Marilyn Manson, HIM, Negative.

Kedvenc étel: Olasz konyha, vegetáriánus, m&m’s csokis mogyoró

Kedvenc ital: Abszinth

Kedvenc szín: Piros

Kedvenc állat: Kutya. Van három is. 🙂

Vissza a Galériákhoz

Maria Bella Pin-up Modell bemutató galériája

Modell: Maria Bella ( USA, Maryland)

Fotózta: Luminous Impression, Atomic Cheesecake Studios, Johnny B Photography, Bombs Over Betty Photography

Smink, haj: Luminous Impression, Atomic Cheesecake Studios, Johnny B Photography, Bombs Over Betty Photography

Galéria megnyitásának időpontja: 2008.10.06.

Biográfia: Maria Bella egy tapasztalt pinup modell, burlesque performer és a Gilded Lily Burlesque társalapítója Baltimoreban (Maryland). Szeret táncolni, szereti a fehérneműket, rock and rollt, jazzt, bluest, motorokat, régi autókat, pókert, tetoválásokat, dohányozni és inni. 🙂 Az alábbi linken többet is megtudhatsz burlesque tevékenységéről: http://www.myspace.com/gildedlilyburlesque
Akik leginkább inspirálták: Sophia Loren, Lucille Ball, Lili St. Cyr, Gypsy Rose Lee és Tempest Storm.

Kedvenc zene/zenekar: Zenész vagyok, így mindenféle zenét szeretek. Kedvenc bandáim közé tartozik Ben Harper, Led Zeppelin.

Kedvenc étel: bármi, ami olasz 🙂

Kedvenc ital: citromos martinik, mojito

Kedvenc szín: Zöld

Kedvenc állat: Kutyák

Vissza a Galériákhoz


Facebook Comments

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy hozzászólhass.