Hogyan legyél sikeres/ hiteles pin-up? 1.rész

A benned élő pin-up girl

pin-up
Sziasztok!
Új sorozattal jelentkezünk most, melyben egy fontos témakört tárgyalunk át, mégpedig, hogy hogyan legyél, vagy hogyan lehetsz sikeres pin-up. Ez alatt érthetjük az életérzést, valamint a modellkedés részét a dolognak, bár a kettő méltán kapcsolódik össze.
Ez egy jó téma, és mindenkinek van róla véleménye. Én a saját tapasztalataimat szeretném átadni Nektek, melyhez kapcsolom mások véleményét, akik nálam tapasztaltabbak, vagy más szemszögből világítják meg a témát.
Az utóbbi időben egyre többen keresnek meg ezzel a kérdéssel, ezért is indítunk a témáról sorozatot.
Tapasztalataim szerint az első lépés, az egyik legfontosabb, amit Te magad, fejben eldöntesz.
Semmiképp se fogjon vissza bármilyen olyan dolog, amitől te úgy gondolod, nem lehetsz pin-up, vagy pin-up modell – mert rávetíted a pinup stílusra az általános modellekre érvényes szabályokat (pl. alkati elvárások). Ez a stílus egyáltalán nem arról szól, hogy neked 40 kilónak és 190 cm magasnak kelljen lenned. Persze ez is belefér, de az ellenkezője is, mivel nincsenek alkati kitételek.
bodytype

innerpinup2

Ha valódi pin-up, vagy pin-up modell akarsz lenni (nem csak egy alkalmi fotózás erejéig, egy elég gyatrán beöltöztetett cukibaba), akkor pár szabályt el kell sajátítanod.
A pin-up nem csak egy stílus, hanem egy valódi életérzés kell legyen benned. Ez egy út, az önkifejezés egy formája, mely utat végig kell járnod. Hogy milyen ütemben, azt Te döntöd el, ahogy jól esik.

1. szabály: LEGYÉL VALÓDI NŐ!
Legelőször is törekedj arra, hogy HOZD KI MAGADBÓL A NŐT!
60_s_pin_up_beautiful_ladies_pictures

Nem számít, milyen magas vagy, hány kiló vagy, milyen a hajad színe, a benned élő nőre összpontosíts, és megleled a benned élő pin-up girl-t, s ennek alapján gondold végig, mi a célod a pin-up léttel, vagy hogy van-e egyáltalán konkrét cél, avagy csak a stílusban szeretnél elmélyedni és magadba szívni minden egyes mozzanatát.

Folytatjuk.

Ghoulina von RoyalA szerzőről

Ghoulina
A Royal Pin-up Team alapító tagja, a Royal Pin-ups Online Magazin szerkesztője. Ízig-vérig nő, egy valódi vérbeli pin-up, aki minden aspektusát ismeri e témának. Saját bevallása szerint "nem szoktam bikiniben hegeszteni", ám már láttuk Őt harisnyatartóban, fegyverrel kezében védeni a hazát. :D

Comments

Facebook Comments

5 hozzászólás to “Hogyan legyél sikeres/ hiteles pin-up? 1.rész”

 1. Ghoulina Ghoulina szerint:

  Szia!

  Örülünk, hogy tetszik az oldal! 🙂
  Hát hogy teljesen őszinte legyek hozzád, nem tudok róla, hogy Kecskemét környékén lenne olyan bolt, ahol ilyen stílusú ruhák kaphatók…. Budapesten már esélyesebbnek látom, vagy pedig az interneten, pl EBay-en, vagy a különböző külföldi ruhaboltok oldalain érdemes szétnézni, hogy szállítanak-e Magyarországra, illetve milyen költségek mellett.

  A lap.hu oldalunkon nézz szét nyugodtan, tettünk fel sok ruhaboltot is, amiknek egy részét még Facebookon is megtalálod!
  http://pin-up.lap.hu/?elfogadva=1

 2. Agneszka Agneszka szerint:

  Sziasztok!
  Én is most vagyok itt először! Tetszik az oldal! 🙂
  Már nagyon régóta foglalkozom ezzel a témával.
  De sajnos felénk ez nem megszokott dolog ,úgy értem hogy nincs olyan hely( vagy csak én nem tudok róla 🙂 ) ,ahol be tudnék szerezni pin-up / rockabilly ruhát, vagy kiegészítőket! Tud valaki esetleg segíteni ebben? Kecskemét és környékéről van szó!
  A másik téma a modellkedés!!!!
  Létezik kifejezetten olyan cég/oldal valami,ami/aki ezzel a témával foglalkozik?
  Ötleteket szívesen fogadnék!! 🙂
  Pusszantás mindenkinek !! 😉

 3. Regusz szerint:

  Kedves Ghoulina!
  Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Sejtettem, hogy valahogy így lehet bevinni, csak azt gondoltam esetleg van még valami plusz is. 🙂 Olvaslak benneteket tovább és köszönöm a sok érdekes és jó cikket, no meg a munkátokat!

 4. Ghoulina Ghoulina szerint:

  Szia!

  Örülünk, hogy tetszik az oldal! 🙂
  Hát igazából, és klasszikus értelemben igazat adok Neked abban, hogy egy pin-up tudjon viselkedni. Klasszikus értelemben, mint egy igazi nő. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy valaki hordja fenn az orrát, csak legyen meg a női tartása, de egyben legyen nyitott és kedves is. A káromkodás megint egy más téma. 😀 Meglátásom szerint, még kint is, kevesen veszik annyira mélységeiben komolyan a témát, hogy teljes mértékben, viselkedésben is azonosuljanak a klasszikus pin-uppal. Talán a múltat idézni akarók között van ilyen, azoknál, akik teljes mértékben az akkori világot képezték le maguk köré, pl. úgy van berendezve a lakásuk, régi autóval járnak, nem számítógépeznek, stb.
  Tanácsot adni arra, hogy hogyan viselkedj igazi – úgymond, pin-uphoz méltóan, én nem szeretnék, mivel a viselkedés egy teljesen emberfüggő dolog. Csak annyit tudok hozzátenni, hogy a női mivolt megtartását érdemes hangsúlyozni, van, akinél ez alapból jön azzal, ha egy nőiesebb ruhát vesz fel, van, akinek tanulni kell.

 5. Regusz szerint:

  Sziasztok! Új vagyok itt. Nagyon tetszik a stílus és érdeklődve olvasok minden cikket! A véleményetek érdekelne. Látom, hogy ez nem is egy stílus hanem inkább egy életfilozófia. Épp ezért szeretném tudni, hogy egy Pin Up lány, hogyan viselkedik a napi életben? Hogy viselkedik egy Pin Up lány a boltban vagy épp munkahelyén. Hogyan lehet ezt az életstílust bevinni a hétköznapokba? Természetesen a ruhán kívül. Úgy érzem egy ilyen stílusú lánynál nem fér bele a káromkodás, a közönséges viselkedés. Szóval a véleményeteket szeretném tudni. 🙂 Ne haragudjatok ha butaságot kérdeztem és köszönöm az időtöket. 🙂

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy hozzászólhass.