Red Hot Annie – avagy a télforrósító burlesque tanárnő

Red Hot Annie 2003 óta pin-up modell. 2008-ban a majdnem egy évtizedes fellépői háttérrel rendelkező hölgy elkezdett komolyabban érdeklődni a burlesque iránt is és manapság a Chicago Burlesque csapatában vált mindennapos jelenséggé, temérdek fellépést maga után hagyva.
2008-ban Dick Dijonnal hozta össze a sors, aki a Vaudezilla produkció vezetője is egyben, 2009-től pedig burlesque oktatóvá avanzsált a Vaudezilla Studio-ban, egészen kezdő szinttől a fél-privát előadás módokig mindent megtanít az arra kíváncsiaknak.
Chicago-ban nagyon ismert arc, számos interjú is készült vele, pl a Check Please, WGN radio, WCIU television-al, illetve a Vaudezillával.
Sok jelentős burlesque fesztiválon megfordul és az avatottak szerint: Tényleg tudja, hogyan csempésszen forróságot még a télbe is. 🙂

Még több kép:

Red Hot Annie weboldala, ahol mégtöbb fotót és sok-sok videot találsz fellépéseiről:
Red Hot Annie

Végezetül pedig egy bájos video a Chicago Burlesque illetve a Vaudezilla prezentálásában:

Ghoulina Von RoyalA szerzőről

Ghoulina
A Royal Pin-up Team alapító tagja, a Royal Pin-ups Online Magazin szerkesztője. Ízig-vérig nő, egy valódi vérbeli pin-up, aki minden aspektusát ismeri e témának. Saját bevallása szerint "nem szoktam bikiniben hegeszteni", ám már láttuk Őt harisnyatartóban, fegyverrel kezében védeni a hazát. :D

Comments

Facebook Comments

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy hozzászólhass.