Bohó babák bazárja

Emlékszem, amikor kislányként az olykor luxuscikknek számító Barbie babákat papírból kivágható lányokkal, fiúkkal, kislányokkal és kisfiúkkal pótoltam. Bár óvatosabban kellett velük játszani, de olcsóbb volt, és percenként cserélhettem rajtuk a lekapcsolható, szintén papír állagú ruhadarabokat.

A kellemes emléken felbuzdulva, belevetettem magam a világhálóba, Pin-up papír babák után kutatva. Tudom, tudom, az embernek egyszer fel kell hagynia a gyerekes játékokkal, de megfelelő helyre ragasztva, kihelyezve remek kiegészítői lehet szobánknak egy-egy csinosabb egydimenziós hölgyemény, akárhány X évesen is.

Az alábbi képeken olyan Pin-up lánykák ollózható verzióját láthatjátok, melyeket bátran ki lehet nyomtatni, kihelyezni jól látható helyre, hogy egyszerre emlékeztessen benneteket a gyermekkor édes, játékos momentumaira és a valódi nőre, amit a stílus képvisel és jelképez számunkra.

u.i.: Ne felejtsétek naponta cserélni a ruhájukat! 😉

Kómár RékaA szerzőről

Kómár Réka
Olyas valaki vagyok, akinek a fejére, ha csak képletesen is, de ráesett egy hatalmas Halloween tök. Amióta az eszemet tudom, imádom ezt a csodát, a narancssárgát és az őszt. A szakdolgozatomat a tetoválásokról írtam, aminek az ötlete egy reggel, ébredés után kapott el, ezért fordulhat majd elő, hogy olykor elfogultabb leszek a tetoválás témájával kapcsolatban. Jómagam is "már" 3 testdekorral rendelkezem. Mindig is tetszettek a Pin-up stílusú hölgyek, merésznek és mégis rendkívül nőiesnek tartom azt, amit képviselnek. Bár személy szerint nem vagyok egy megtestesült Pin-up kisasszony, de amennyi kiegészítőt csak lehet belecsempészek a mindennapjaimba ebből a ruházati és életérzési megnyilatkozásból.

Comments

Facebook Comments

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy hozzászólhass.