Wellness – fitness akkor és most!

Se szeri, se száma manapság az újabbnál újabb, jobbnál jobb fogyókúráknak, tornáknak, szépségtrükköknek, egészségmegőrző kezeléseknek.
Sokan azt gondolhatják, hogy a wellness fénykorát éljük, hisz’ bárhova megyünk, tuti diétákkal, csodát hozó aerobik edzésekkel és cukormentes ételekkel találkozunk mindenhol.
Pedig bizony a nőknek 40 vagy 50 éve is ugyanaz volt a céljuk: elérni az arányos, egészséges, szép, ideális testet és külsőt.
Változás leginkább “csak” az aktuális nőideálban illetve a technikai fejlettségben volt.

Nézzük hát, hogyan edzettek nagyanyáink a La Picas innovációs és minden reményt felülmúló torna eszközével, vagy a minden izmot átmozgató fogyasztó ággyal, nézzük meg, hogyan egyenesítették hajukat a göndör fürtökkel megáldott hölgyek, vagy a csodásan dús hajkoronával rendelkező kreol lányok, nézzük hogy működött a Pathé-módszer, és pillantsunk bele az aranykor wellness szalonjainak titkaiba és a mindennapi szépségápolás rejtelmeibe!

A LA Picas

Fogyasztó ágy

Retro hajvasalás

A Pathé-módszer

Ápoljuk a hajunkat is!

Szépségtippek Constance Bennettől színesben

“Az élet saját magad megalkotásáról szól, nem pedig saját magad kereséséről.”

(Kép forrása: Nicole Wilkins )

GhoulinaVonRoyalA szerzőről

Ghoulina
A Royal Pin-up Team alapító tagja, a Royal Pin-ups Online Magazin szerkesztője. Ízig-vérig nő, egy valódi vérbeli pin-up, aki minden aspektusát ismeri e témának. Saját bevallása szerint "nem szoktam bikiniben hegeszteni", ám már láttuk Őt harisnyatartóban, fegyverrel kezében védeni a hazát. :D

Comments

Facebook Comments

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy hozzászólhass.