Christina Aguilera tudja mitől döglik a légy!

Egy ideje tudjuk már, hogy a híres énekesnő, Christina Aguilera rajong a pin-up kultúráért, az aranykor Amerikájáért, szerepelt a Díva(Burlesque) című filmben, és jól áll neki minden, ami vintázs, vagy retro.
Ez a rajongás sok esetben az utcai viseletében is megjelenik, hajkölteményeitől pedig el vagyunk ájulva.
Egy alkalommal azt nyilatkozta, hogy mindig kedvelte ezeket a stílusokat, ám mostanra jutott el odáig, hogy csinálhatja is, hogy beleépítheti imázsába rajongását.

Érdekesség, hogy a hölgy nemrégiben anya lett, s ennek következtében bizony külsejében is jelentős változás állt be.
Sokan támadták/támadják kerekded, nőies formái miatt, mi viszont-mint a pin-up stílus és klasszikus nőideál kedvelői- úgy gondoljuk, jól áll neki az új forma is. Egy új arc jelent meg, s mindehhez remekül passzol ez a stílus.

Hölgyeim, elő a hajcsavarókkal, körkefékkel, hajlakkal és a hullámcsatokkal, insiprálódjunk az alábbi hajkölteményekből 🙂

Ghoulina Von RoyalA szerzőről

Ghoulina
A Royal Pin-up Team alapító tagja, a Royal Pin-ups Online Magazin szerkesztője. Ízig-vérig nő, egy valódi vérbeli pin-up, aki minden aspektusát ismeri e témának. Saját bevallása szerint "nem szoktam bikiniben hegeszteni", ám már láttuk Őt harisnyatartóban, fegyverrel kezében védeni a hazát. :D

Comments

Facebook Comments

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy hozzászólhass.